چطور جذاب‌تر شوم؟

خواندن این مقاله با روش‌های ساده و روزمره شما را به فرد بسیار جذابی تبدیل خواهد کرد…

ممکن است اینطور بنظر برسد که جذابیت یک ویژگی مادرزادی است، اما حقیقت چیز دیگری است! جذابیت مثل رانندگی که یک مهارت اکتسابی است کاملا آموختنی است و می‌توان برای آموختن آن از منابع زیادی که بارها و بارها دیده‌اید استفاده کنید و در عین حال می‌توانید از راه‌های ساده‌ای که با شما در میان می‌گذارم استفاده کنید. با ما همراه باشید:

1-عاشق هیچ کس نباش جز…


چقدر خودتان را دوست دارید!؟ چه کارها که برای سلامتی و شادابی و پیشرفت‌تان کرده یا نکرده‌اید؟! بدون شک بارها و بارها از خودتان در مقابل بحران‌های معمول زندگی مراقبت کردید. اما گاهی پیش آمده که زمان بیماری خوب از خودتان مراقبت نکرده‌اید یا بدلیل دست‌کم گرفتن خودتان در رابطه با کسی، تحقیر شده‌اید و عزت‌نفستان آسیب دیده است. حالا دیگر زمانش رسیده که تمرین کنید ابتدا عاشق خودتان باشید، البته منظورم خودخواه بودن یا بی‌توجهی به دیگران نیست منظورم این است که برای مراقبت از جسم و روحتان بهترین روش‌هایی که می‌شود را، به کار بگیرید و در استفاده از آنها کم کاری نکنید. یادآوری می‌کنم که روح و جسمتان تا آخرین لحظه زندگی‌تان با شما همراه هستند و نیاز به مراقبت و توجه ویژه‌ای دارد.

2- دیگر خنده کافی‌ست!

بله درست خواندید نوشته شده است خنده کافی‌ست! اما به معنای این نیست که دائماً اخمو باشید و به اصطلاح برای دیگران قیافه بگیرید بلکه منظور از این جمله این است که به شما یاد آوری کند تعادل را رفتار و سکنات خود حفظ کنید و به عنوان یک خانم با صدای بلند نخندید! قهقه نزنید! کمی جدیدت خود را بالا ببرید. در واقع برای یک اتفاق معمولی یک لبخند صمیمانه کافی است! اجازه دهید یار و همسر شما برای خندان‌تان کمی بیشتر تلاش کند!

3- نگاهی به خودتان بیاندازید.

زبان بدن پیام‌های زیادی از درون و بیرون انسان به دیگران منتقل می‌کند. این پیام‌ها در اثر عادت و تکرار به صورت ناخودآگاه درآمده‌اند و بدون اینکه فرد متوجه آنها باشد به ناخودآگاه دیگران منتقل می‌شوند. مثلاً خمیده ایستادن یا کج نگه داشتن سر یا بازی مداوم با انگشتان دست، پایین نگه داشتن سر، قوز کردن، تکان دادن مدام پا، جویدن ناخن‌ها و کارهایی از این قبیل. امروز وقت آن است که نگاهی به خودتان بیاندازید و یکی مورد از این نوع ویژگی‌ها که احیاناً در خودتان سراغ دارید بنویسید.

بعد از نوشتن آن موارد، پیام های کوتاهی برای خودتان روی صفحه مانیتور یا موبایل، درب یخچال یا هر جایی که بیشتر به آن نگاه می‌کنید بنویسید و به خودتان برای تغییر این رفتار یادآوری کنید.

4- خوش قلب باشید.


خوش قلب بودن را از درونمان احساس می‌کنیم و با خودمان می‌گوییم فلانی آدم خوش قلبی است چون هر کس به او نیاز دارد به بهترین شکل به او کمک می‌کند یا با حرف‌هایش دیگران را آرام می‌کند. حتماً دیده‌اید که این گونه افراد در جمع بسیار محبوب و عزیز هستند. با ورودشان به مجلس همچو الماس می‌درخشند، با کوچک و بزرگ با صمیمیت و مهربانی ارتباط برقرار می‌کنند و آنها را با اسم خودشان خطاب می‌کنند “مریم خانم، چقدر زیباتر شدی … یا علی آقا ماشاالله بلندتر و خوش تیپ‌تر شدی…؟” اجازه می‌دهند دیگران هم با آنها ارتباط برقرار کنند. خودشان را بالاتر یا پایین‌تر از کسی نمی‌دانند و برای تظاهر یا چاپلوسی کاری نمی‌کنند یا حرفی نمی‌زنند. و خوش قلبی وجودشان را نثار تمام آدم‌هایی که می‌شناسند می‌کنند. شادی می‌بخشند و عشق دریافت می‌کنند. شما هم تمرین کنید.

5- به نیازها توجه کن.

از اساسی‌ترین نیازهای انسان دیده وشنیده شدن، درک و تایید شدن است. مطمئنا فردی که در دیدن، شنیدن و درک و تایید دیگران مهارت دارد آدم جذابی است! خوشبختانه این موارد با تمرین و مهارت برای مدتی به خوبی در ذهن نهادینه می‌شوند و انجام آنها نه از شما انرژی اضافی می‌گیرد نه برایتان هزینه‌ای دارد و در زندگی شما اثر بسیار مثبتی دارد و کمک می‌کند ارتباطات خوبی با آدم‌های اطرافین‌تان داشته باشید. دیدن یعنی اهمیت دادن به آدم‌ها، شنیدن یعنی توجه به هر آنچه که فرد مقابل‌مان می‌گوید و هزاران سخنی که به زبان نمی‌آورد. درک کردن، همان همدلی کردن است خود را جای دیگری گذاشتن و از دید او به دنیا نگاه کردن، تایید کردن هم پذیرش دیگران به همان صورت که هستند بدون انتخاب ویژگی‌های خوب یا بدشان است. پذیرش اینکه همانی که هستند بهترینی است که می‌توانند باشند.

برای خوندن مطالب بیشتر در زمینه‌ی جذابیت عضو مجله شوید.

اگر سوالی دارید و نمی‌دانید آن را با چه کسی مطرح کنید، می‌توانید آن را با مربی سایت خودیاری مطرح کنید. ما برای کمک به شما اینجا هستیم. کافی ایست مساله را برایمان ارسال کنید تا با همراهی خودتان بهترین پاسخ را دریافت کنید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *