وقتی وارد رابطه ای می شوید دوست دارید زودتر بدانید که عاقبت این رابطه به کجا ختم می شود و آیا قرار است با همین فردی که با او در رابطه هستید ازدواج کنید یا خیر! معمولا دختر خانم ها به قدری غرق در رابطه می شوند که بسیاری ازنشانه های مهمی که برای پاسخگویی به این سوالشان است را نادیده می گیرند. بی پروا برای حفظ رابطه ی شان تلاش می کنند تا جایی که این وابستگی تصمیم گیری شان را به خطر می اندازد. در مقاله ی امروز، می خواهم از تجربه هایم در مورد روش های پیش بینی آینده یک رابطه عاطفی صحبت کنم. ادامه مطلب
ازدواج با مردهایی که ازدواج با آنها اشتباه است از آن خطاهایی است که با اینکه بارها در مورد آن اخطار و نصیحت شنیده ایم باز انجامش می دهیم! و به خودمان می گوییم زندگی همین است و قسمت من هم اینطور از آب درآمد. می سوزیم و می سازیم…
در این مقاله می خواهم در مورد همین اشتباه تکراری یعنی انتخاب همسر صحبت کنم به این امید که به شما کمک کنم با شناخت کامل و چشم باز وارد رابطه جدی با هدف ازدواج شوید.
به این منظور لازم است آقایانی که ازدواج با آنها اشتباه است را بشناسیم و در مورد ادامه رابطه با آنها بیشتر و دقیقتر فکر کنیم.
ادامه مطلب
اولین باری که تصمیم گرفتم توی زندگیام یک تغییر اساسی ایجاد کنم،خسته و تنها گوشهای از اتاقم نشسته بودم. به اتفاقهایی که برام افتاده بود، دوستان و خانوادهام فکر میکردم. همه اتفاقهایی که باعث ناامیدی من شده بودند، اشتباهاتی که کرده بودم. قضاوتهای که دیگران در مورد من کرده بودند. همه خاطراههای ترسناک و تلخ و غمانگیز.
احتمالا وقتی به یک رابطه خوشبخت و همیشه خندان نگاه میکنید، نمیتوانید دلیل این خوشبختی را کشف کنید.
در این رابطه ظاهرا همه چیز عادی است و هیچ اتفاق خارقالعادهای که باعث خوشبختیشان شود، نمیافتد. پس چرا این افراد میتوانند حتی بیش از شروع رابطه، عاشق همدیگر باشند و خیلیهای دیگر خیلی زود به نقطه پایان میرسند؟
اگر شما در آستانه ازدواج باشید یا تازه به این وادی وارد شده باشید، قطعا لحظات زیادی از روزتان را با چنین سوالها میگذرانید؛ سوالهایی که هر چه آنها را زیر و رو میکنید، پاسخشان را پیدا نمیکنید. در این مقاله مهمترین رازهای آرامش بیپایان زوجهای خوشبخت را برایتان فاش میکنیم.
در شرایط بحرانی بخش مهمی از نگرانی های والدین، کودکان و نوجونان هستند. فرزندان شما در شرایط بحرانی نیاز به محبت و توجه بیشتری دارند، البته قابل درک است که خود شما هم مضطرب و نگران باشید. اما کودکان قدرت تجزیه و تحلیل کمتری دارند و لازم است در مواقع بحرانی بیشتر مورد حمایت والدین و بزرگترها قرار بگیرند.
در این مقاله، چند توصیه کاربردی برای بهبود شرایط فرزندانتان ذکر شده است. با بکار بستن این توصیه ها، در گذر از بحران های زندگی همدلانه تر کنار فرزندانتان باشید.
ادامه مطلب
چطور محبت آمیز رفتار کنیم؟
ذات ما انسان ها دوست داره محبت آمیز رفتار کردن رو ببینه و محبت آمیز رفتار کنه، اما در طول زندگی یاد گرفته که خیلی احساسات و نیازهاش رو ابراز نکنه. اما این کار به شکل های مختلف به خودش و دیگران آسیب زده. یعنی ما با قضاوت اخلاقی خودمون و دیگران آسیب می زنیم البته بهش آگاهی نداشتیم و فکر می کردیم هر کسی که خلاف ارزش های ما چیزی میگه یا رفتاری میکنه جز بدهاست و هر کسی با ارزش های ما همسو و هماهنگ خوب و فوق العاده ست.
مقایسه کردن هم راه محبت کردن به خودمون و دیگران رو مسدود می کنه و در نهایت قبول نکردن مسئولیت رفتار و ادراک و احساس مون باعث می شد که امکان ارتباط محبت آمیز با خودمون و دیگران رو نداشته باشیم.
خیلی از ما دوست داریم مهارت هایی رو یاد بگیریم که به وسیله انها بتونیم رابطه بهتری با دیگران و البته خودمون داشته باشیم. خیلی از ما توی محیطی بزرگ شدیم و توی خانواده ای به دنیا آمدیم که دائم مورد قضاوت و سرزنش و تنبه و چیزهای دیگه بودیم. ما یاد گرفتیم که باید دنیا رو به خوب و بد تقسیم کنیم.
یاد گرفتیم اگر گرگ نباشیم گرگ ها ما رو خواهند خورد! یاد گرفتیم رنج و خشم رو در تنهایی تحمل کنیم و تا جایی که میشه با کسی ارتباط صمیمی نداشته باشیم چون ممکن بهمون آسیب بزنه. توی دنیای امروز که با وجود همه سختی ها می تونیم نیازهای زندگی مون رو تامین کنیم و زندگی مون رو جلو ببریم جای یه چیزی خیلی خالیه.
ما نیاز داریم بتونیم شادی و رنج دیگران رو حس کنیم و دیگران رو جدا از خودمون ندونیم. ما نیاز به روابط مجبت آمیز و خوشایند توی زندگی مون داریم و لازمه که یاد بگیریم چطور با محبت و دوستانه با دیگران و البته خودمون رفتار کنیم.
تا بحال برایتان پیش آمده است که حس کنید شخصی که با او صحبت می کنید اصلا به حرف های شما گوش نمیکند اما تظاهر میکند به شما گوش می دهد و گاهی هم به نشانه شنیدن صحبت شما، سری تکان می دهد… اما در نهایت چیز زیادی از صحبت شما متوجه نمی شود… یا حتی برعکس دیگران به شما می گویند چرا به حرف من گوش نمی دهی؟ چرا به حرفم توجه نمی کنی ؟ و شما درک نمی کنید که چرا فکر می کنند شما شنونده خوبی برای حرفشان نیستید… باید بگویم گوش دادن (فعال) یک مهارت مهم بخصوص در برقراری ارتباط سازنده و اثرگذار است و آموختنی و اکتسابی است.
یاد گرفتن این مهارت به ظاهر ساده به طور معجزه آسایی مشکلات ارتباطی بین افراد بخصوص شما و شریک عاطفی تان، زن و شوهرها و… رو حل میکند زیرا از بروز خیلی از سوتفاهم ها جلوگیری می کند و همین طور پیام درست را به نحوی درست منتقل می کند. این مهارت تنها نیاز به تکرار و تمرین دارد و خیلی سریع نتیجه دلخواه شما را ایجاد می کند.
همین مهارت ساده باعث اصلاح بسیاری از مشکلات ارتباطی شما می شود کافی است آن را یاد بگیرید تمرین کنید.
برای انتخاب های کوچیک زندگیم مثل رنگ لباسی که می خوام بخرم یا طعم سس غذا یا جای وسائل اتاقم کلی فکر می کنم.
وقتی می خواستم گوشی مو عوض کنم در عرض چند دقیقه یه مدلی رو انتخاب کردم اما هنوز نتونستم رنگ دلخواهم رو انتخاب کنم.
ادامه مطلب
گاهی وقتا متوجه رفتارم هستم اما بیشتر اوقات حواسم نیست که چی کار می کنم… خیلی بد قولی می کنم، به آدم های مهم زندگیم مثل مادر و پدر و یارم بی احترامی می کنم و حرف های ناراحت کننده می زنم. کاری که دیگران به عهده من گذاشتن رو تمام نمی گنم و میندازم گردن دیگران