از زندگی مجردی و تنها بودن ناراضی هستید؟ حق دارید تنها بودن آسان نیست…
شاید خودتان انتخاب کرده اید مجرد باشید یا نمی دانید چطور با فرد مورد علاقه تان آشنا شوید. ممکن است در انتخاب خواستگار مناسب مردد هستید و یا روابط تکراری را تجربه می کنید و از این مساله خسته شده اید.

بدون شک، شناخت عواملی که روی روابط عاطفی تان تاثیر می گذارد اولین گام برای بهبود شرایط فعلی شماست. گام های بعدی…

کشف الگوهای قدیمی درباره یک رابطه ی ناموفق
شیوه های ایجاد ارتباط سالم در دنیای امروزی
ویژگی های رابطه ی سالم
به دست آوردن اعتماد به نفس و عزت نفس در رابطه
شناسایی مشکلات شما در روابط عاطفی
تله های رایج در روابط عاطفی

جلسات مشاوره فردی چه تلفنی و چه حضوری باعث تحریک و تشویق شما برای خارج شدن وضعیتی که از آن رضایت ندارید می شوند.
این جلسات باعث بهبود روابط شما با خانواده، دوستان و شریک آینده تان می شود. کنترل و اعتماد بیشتری روی روابط اجتماعی خود خواهید داشت و برای روابط آینده تان آماده خواهد شد.
این محصولات را به شما پیشنهاد می کنیم:
[products ids="1486 ,813"]
مطالعه این مطالب را به شما توصیه می کنیم:

چرا برای گرفتن تصمیم های ساده زندگیم، وقت زیادی می زارم؟

برای انتخاب های کوچیک زندگیم مثل رنگ لباسی که می خوام بخرم یا طعم سس غذا یا جای وسائل اتاقم کلی فکر می کنم.
وقتی می خواستم گوشی مو عوض کنم در عرض چند دقیقه یه مدلی رو انتخاب کردم اما هنوز نتونستم رنگ دلخواهم رو انتخاب کنم.
بیشتر بخوانید

چطور در رابطه عاطفی احساس بهتری داشته باشم؟

برای شروع ابتدا معنی عزت‌نفس را با هم مرور کنیم تا بدانیم در مورد چه سخن می‌گوییم. عزت نفس تجربه‌ای است که به واسطه آن خود را مناسب زندگی و رشد می‌دانیم. داشتن آن به ما فرصت می‌دهد احساس بهتری داشته باشیم و بهتر زندگی کنیم و از فرصت‌های زندگی بیشتر بهره‌برداری کنیم. میزان عزت‌نفس روی اعمال و احساساتمان تاثیر مستقیم دارد و البته برعکس آن نیز صادق است. نتیجه عزت‌نفس بالا، رفتار عقلانی، تمایل به تغییر، اذعان به اشتباه، خیرخواهی و دگرخواهی، همکاری و تعاون، واقع گرایی و خلاقیت و استقلال و همین طور انعطاف‌پذیری است.

بیشتر بخوانید

7 راه برای خلاصی از کمرویی

۷ راه امتحان شده برای خلاصی از کمرویی

تا بحال برایتان پیش آمده که به خاطر کم رویی فرصت بی نظیری که در اختیارتان قرار گرفته را ازدست بدهید یا اینکه به خاطر خجالتی بودن و ترسیدن از مسخره شدن به خاطر دادن جواب “نه” به دیگران چیزی را بخورید یا مصرف کنید، در حالی که واقعا مایل به استفاده از آن نبوده اید؟ مطمئنم می دانید که کم رویی چه بلایی هایی می تواند سرمان بیاورد، حتی به اندازه خود خوری کردن سر کلاس و ندادن جواب درستی که به درست بودن آن مطمئن هستیم… برای مواجه شدن با کم رویی چه می شود کرد؟

بیشتر بخوانید

چرا انقدر گوشه گیرم؟

خودم را کاملا از دیگران جدا کرده ام چون فکر می کنم من آدم گوشه گیر و منزوی هستم. هر چند که مطمئن نیستم که واقعا گوشه گیر و منزوی باشم. خیلی اوقات افرادی که دائما در جمع و با دیگران هستند را نقد می کنم و فکر می کنم آنها از سر بی کاری و بی هدفی در جمع ها هستند. من تمایلی به داشتن رابطه دوستانه یا رابطه عاطفی با کسی ندارم.

بیشتر بخوانید

بخاطر ترس از ازدواج مجرد مانده‌اید؟

شاید باورتون نشه اما برای ترس از ازواج یه اصطلاح عملی وجود داره!
در علم روانشناسی به ترس از ازدواج و ترس های غیر عادی در مورد تعهد می گن گاموفوبیا… این ترس یه ترس غیر واقعی و زیاد از پذیرش تعهد و قبول کردن زندگی مشترک و ارتباط ثابت و صادقانه با یک آدم برای همیشه ست. البته لازمه یه توضیحی بدم، این خیلی طبیعیه که مجردها از ازدواج بترسن و نگرانی هایی در موردش دارن چون بعد از تولد مهم ترین اتفاق زندگی هر کسی هست با این فرق که ما در تولدمون نقشی نداریم اما در ازدواجوم نقش اصلی رو ایفا می کنیم و طبیعیه که نگران و مضطرب باشیم در موردش… پس این گاموفوبیا چیه؟ خوب گاموفوبیا هم مثل همه ی فوبیا ها به ترس اغراق شده و بیشتر از حد معمول گفته میشه.

بیشتر بخوانید

چرا کسی منو درک نمی کنه؟

احساس می کنم خیلی از آدم ها درک نادرستی از من دارن و فکر می کنن که من ضعیف و شکننده هستم! در حالی که فکر می کنم قوی و توانمند هستم. یا فکر می کنن من آدم جالبی نیستم در حالی که خیلی خوب می تونم ارتباط برقرار کنم. حس می کنم دیگران به خاطر درک نکردن من، احترامی که سزاورش هستم رو به من نمی گذارن شاید اگر منو می شناختن طور دیگه ای رفتار می کردن.
باور دارم اگر بمن فرصت داده می شد که طور دیگه ای رفتار کنم می تونستم خیلی بهتر از چیزی باشم که الان هستم. مدام احساس می کنم نمی تونم حرفl رو به خوبی به دیگران منتقل کنم و آنها منظور اصلی حرف من را درک نمی کنن…

بیشتر بخوانید

عکس پروفایل اینستاگرام شما در موردتان چه می گوید؟

زندگی در دنیای مجازی به خصوص اینستاگرام، بخشی از زندگی واقعی ما شده است. نیاز داریم بتوانیم در مورد زندگی واقعی آدم های مجازی چیزهایی بدانیم تا بتوانیم در مورد ارتباط با آنها تصمیم بگیریم و انتخاب کنیم که آیا این شخص یا رابطه با او برای زندگی ما سازنده و مفید است یا خیر. لازم است آگاهانه در مورد صفحه شخصی خودمان در اینستاگرام تصمیم بگیرم و بدانیم که دیگران با دیدن صفحه شخصی ما چه تصوری از ما خواهند داشت.

در شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام فرصتی برای بدست آوردن یک شناخت کلی وجود دارد… از کجا؟ خب مشخص است از نوع نگارش پروفایل و عکس هایی که در صفحه آن فرد وجود دارد… در این مقاله یاد می گیرید به کمک عکس ها آدم ها را سریع تر بشناسید و همین طور متوجه می شوید که برای بهتر معرفی کردن خودتان چه کنید.

بیشتر بخوانید

آدم نمایشی

آدم نمایشی را بشناسیم!

تا به حال با آدم نمایشی با کسی که توی عقاید افکار و رفتارش هیچ عمق و جدیتی وجود نداره ارتباط داشتین؟! کسی که همیشه سعی میکنه مرکز توجه باشه و توی جشن ها و مهمانی ها دیگران را سرگرم می‌کرده… رابطه شما چطور پیش رفت؟ ممکنه همین حالا با آدمی با این خصوصیات در ارتباط باشید فکر می کنید رابطه تان به کجا میرسه؟ بیشتر بخوانید

چطور رابطه آرامی با آدم های بی ثبات داشته باشیم؟

بدون شک شما هم با آدم هایی که دم دمی مزاج هستن رابطه داشتین یا احتمالا حالا هم دارید! ویژگی های این گروه از افراد بسیار آشناست مثلا: بعضی مواقع حالت روحیش متغییر و دم دمی و بی ثبات است، ترس از طرد شدگی همیشگی دارد و فکر می کند رفتارهای شما به قصد طرد کردن اوست. عزت نفسی پایینی دارد و زود عصبانی می شود و به شدت خشم خود را بروز می دهد. یعنی احساسات خود را به شدت و به شکلی افراطی نشان می دهد و اکثر اوقات حالت افسردگی و قهر به خود می گیرد.
گاهی اوقات تهدید به خودکشی می کند و این تهدید را با خوردن دارو با آسیب زدن به جسم خود نشان می دهد. آدم هایی که شخصیت مرزی دارند اکثرا احساس پوچی یا بی حوصلگی دارند…
با خودتان مرور کنید تا ببینید چند نفر با این ویژگی ها می شناسید؟ با این افراد چه رفتاری داشته باشیم؟

سلام وقت بخیر مرضیه باقرزاده هستم مربی روابط عاطفی و مهارت های زندگی.
در ادامه مجموعه پادکست های آموزشی اختلال شخصیت هایی که نباید با آنها ازدواج کنید، در مورد اختلال شخصیت مرزی/ بردرلاین یا بی ثبات صحبت می‌کنیم.

بیشتر بخوانید

چطور ارتباط امنی با آدم های خطرناک داشته باشیم؟!

شخصیت خطرناک یا ضد اجتماعی قادر به دیگران آسیب بزنه و خیلی خودخواهانه و بدون هیچ حس همدلی رفتار کنه، توجهشان به دیگران کاملا ساختگی و هر وقت که بخوان بسادگی دیگران رو فریب می ده تا به هدف خودش برسه. رابطه هایی که با دیگران داره سطحی و غیر جدی هستند و میتونه آسیب های روانی جسمی و اقتصادی به دیگران تحمیل کنه، جالبه که افراد زیادی جذب این شخصیت ها میشن، البته علتش هوش فراوان و اعتماد به نفس زیاد و کاذب این شخصیت هست.
رسیدگی به ظاهر و لباس، و چرب زبانی این شخصیت آن را برای افراد ساده دلی که سریع جذب محبت کلامی دیگران میشن خواستنی میکنه.
بیشتر بخوانید